Help mee

Helpt u mee de verzorging van onze 120 paarden en pony’s mogelijk te maken? 

Uw hulp is welkom!

Dat het huisvesten en verzorgen van oudere paarden veel geld kost, zal u niet verbazen. Bijdragen van donateurs, giftgevers en sponsoren zijn daarom onmisbaar, Stichting De Paardenkamp ontvangt namelijk geen subsidie van de overheid. Wilt u ons ook helpen? Dat kan op allerlei manieren.

 

 

Donateurs
Gelukkig hebben we in de loop der jaren mogen rekenen op een trouwe achterban, dierenvrienden en paardenliefhebbers die donateur van De Paardenkamp zijn. Wilt u ons ook steunen? Alle informatie vindt u op deze pagina. 

Periodieke schenking
Wist u dat uw donatie in veel gevallen belastingvoordeel kan opleveren, namelijk als u deze voor langere tijd vastlegt? Dit kunt u heel eenvoudig regelen door middel van een Overeenkomst Periodieke Schenking 

Schenken en nalaten

Uw dierenliefde doorgeven, ook als u er niet meer bent? Door een gift aan De Paardenkamp op te nemen in uw testament, helpt u onze oude paarden aan een prachtig pensioen.

 

 

 

Paardenspullen

Regelmatig organiseren we Snuffelmarkten, evenementen waar gebruikte paardenspullen verkocht worden. Al deze spullen worden gedoneerd door maneges en particulieren door het hele land. Heeft u nog paardenspullen die u niet meer gebruikt? Wij – en onze bewoners – zijn er blij mee! De opbrengst van de Snuffelmarkten is namelijk volledig bestemd voor de verzorging van de paarden. Kijk hier voor meer informatie over het doneren van paardenspullen: www.paardenkamp.nl/help-mee/gebruikte-paardenspullen

 

Donatiebox

Heeft u iets te vieren en wilt u eigenlijk geen cadeautjes? Of wilt u bij een bijzonder moment een inzamelingsactie houden? Vraag uw gasten om een gift voor de oudere paarden. Met de kartonnen donatiebox van De Paardenkamp op een mooie plek is uw dierenliefde voor iedereen zichtbaar.