Help ons met gebruikte paardenspullen

De opbrengst van de verkoop van gebruikte paardenspullen is volledig bestemd voor de verzorging van onze paarden.

Word inzamelpunt gebruikte paardenspullen!

De paarden die bij De Paardenkamp wonen, hebben al een heel leven achter de rug. Sommigen waren werkzaam op een manege, anderen kwamen uit in verschillende paardensportdisciplines…de ruim 120 bewoners van De Paardenkamp hebben elk hun eigen verhaal.

 

Bij De Paardenkamp genieten zij van een goed verzorgde oude dag. Met de inzameling van gebruikte paardenspullen kunnen wij oudere paarden de extra zorg geven die ze nodig hebben. Wij verkopen de spullen namelijk tijdens zogenaamde Snuffelmarkten, waarvan de opbrengst naar de verzorging van de paarden gaat. Helpt u mee?

 

Maneges, pensionstallen en rijverenigingen helpen ons met de inzameling overal in Nederland. Als openbaar/permanent inzamelpunt waar wij onze donateurs naartoe kunnen verwijzen via de pagina inzamelpunten, of als tijdelijk/actiematig inzamelpunt om met hun eigen klanten een inzamelactie te houden, of de gevonden voorwerpen kamer eens goed op te ruimen. In welke vorm dan ook, we vinden het fijn als u ons wilt helpen als inzamelpunt!

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen 1 week contact met u op. Alvast bedankt!

Inzamelen gebruikte paardenspullen