Met de handen in het haar

Help de paarden met hun wintervacht!

Help je mee?

Het voorjaar is in zicht. Onze oude paarden kunnen in deze periode wel wat hulp gebruiken om van hun wintervacht af te komen. Op een aantal vrijdagen in maart en april organiseren we daarom borsteldagen voor volwassenen (vanaf 16 jaar). Nuttig én leuk!

Wat gaan we doen?
We maken er een gezellige middag van! We ontvangen je graag op één van de data hiernaast om 12.30 uur op Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96 in Soest. Na een eenvoudige lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken…onze oudere paarden en pony’s staan te trappelen! We sluiten rond 15.00 uur af met een kopje koffie of thee.

Doe je mee?
Ben je ouder dan 16 jaar en heb je zin om te komen helpen, meld je dan aan door het formulier hieronder in te vullen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail (let op: deze kan in je spambox terechtkomen). Er is altijd veel animo voor deze dagen, dus wees er op tijd bij, vol is helaas ook echt vol. Per dag is plaats voor 25 personen.
Zien we jou bij één van de borsteldagen? Vergeet dan niet om dichte schoenen aan te trekken en kleding te dragen die vies (of eigenlijk….behaard) mag worden!

Locatie en info

Wat/waar/wanneer?
Locatie: Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96 in Soest
Parkeren: Langs de straat of op onze parkeerweide aan de Birkstraat (naast het Avia tankstation)
Wanneer: wekelijks op vrijdag. Helaas zijn alle data vol.
Hoe laat: Van 12.30 tot circa 15.30 uur

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via vosseveld@paardenkamp.nl of bel met Boerderij Vosseveld op telefoonnummer 035-6016089