Word donateur

Help paarden zoals Aldo aan zorgeloze laatste jaren. Met een donatie draagt u bij aan de huisvesting, voeding en (medische) zorg van onze oudere paarden en pony’s.

Aldo zoekt nieuwe dierenvrienden!

Aldo (1991) geniet samen met de andere bewoners van een mooi pensioen op De Paardenkamp. Op Boerderij Vosseveld is hij helemaal op zijn plek. Vanwege zijn gebit krijgt hij dagelijks voeding op maat. Van een fijne borstelbeurt geniet hij altijd zichtbaar.

Het huisvesten en verzorgen van oudere paarden zoals Aldo kost veel geld. Bijdragen van donateurs, giftgevers en sponsoren zijn daarom onmisbaar.

Donateur
Doet u een bijdrage van minimaal € 25,- per jaar? Dan bent u donateur van De Paardenkamp en ontvangt u 4 keer per jaar onze nieuwsbrief per post. Eens per jaar krijgt u ons jaarbericht toegestuurd. U blijft dan maximaal op de hoogte van het wel en wee van onze bewoners en ontvangt leuke voordelen, zoals korting op een kaartje voor de Dag van het Oudere Paard. Daarnaast bieden we donateurs de mogelijkheid een paard op de wachtlijst te plaatsen, als deze voor inschrijving geopend is.
Uw bijdrage mag uiteraard ook in maandelijkse termijnen betaald worden.

Giftgever
Natuurlijk is iedere gift van harte welkom en zijn we ook met een kleinere bijdrage ontzettend blij!
Is uw gift lager dan € 25,- op jaarbasis? Dan ontvangt u van ons het jaarbericht per post, waarin u eens per jaar een overzicht leest van alle activiteiten op De Paardenkamp.

Periodieke schenking
Wist u dat uw donatie in veel gevallen belastingvoordeel kan opleveren, namelijk als u deze voor langere tijd vastlegt? Dit kunt u heel eenvoudig regelen door middel van een Overeenkomst Periodieke Schenking. Op deze pagina leest u hier meer over.

Wilt u liever handmatig een donatie aan ons doen? Dan mag dat naar IBAN NL68 INGB 0000 6316 24 (swift/bic INGBNL2A) t.n.v. Stichting De Paardenkamp. Zou u uw postcode en huisnummer in de omschrijving willen zetten? Alvast heel erg bedankt!